Thommy

We are fundraising for a great cause!

We rijden in Athina's Ride om geld in te zamelen voor onderzoek naar Desmoid via The Desmoid Tumor Foundation of Canada (DFC).

Desmoïdtumoren zijn uiterst zeldzaam en treffen 2-4 miljoen. Ze zijn lokaal agressief en kunnen levensbedreigende problemen of zelfs de dood veroorzaken wanneer ze vitale organen binnendringen. De neiging tot herhaling met chirurgie maakt de behandeling van deze zeer zeldzame tumoren een uitdaging. 

Zeldzame aandoeningen zoals desmoids zijn ondergefinancierd, wat vaak leidt tot een verkeerde diagnose en discrepanties in de behandeling. Athina's Ride is een nieuw virtueel fietsevenement dat renners overal samenbrengt om geld in te zamelen voor dit belangrijke onderzoek. 

Help ons alstublieft ons fondsenwervingsdoel te bereiken om een ​​remedie voor desmoïdtumoren te vinden.

De DFC is de enige non-profitorganisatie in Canada die zich toelegt op het vinden van nieuwe behandelingen en hopelijk genezing van desmoïdtumoren. In een jaar dat moeilijker wordt door de aanhoudende pandemie, zullen uw donaties een enorme impact hebben. 

Ga naar onze inzamelingspagina om veilig te doneren! Terwijl je daar bent, moet je zeker onze voortgang bekijken in de aanloop naar de grote rit in juli en overweeg om met ons mee te doen aan Athina's Ride!

Thank you to our Sponsors

$106

Eveline Vanduynhoven

$106

Michael

Good luck

$100

Anonymous

$75

Tom Vb

Voorzichtig op de baan

$32

Celien Verberckmoes

Go go go Eveline!🥇